Casa Pariurilor susține tentativa de record mondial

17

Casa Pariurilor și CSU Fans Magazin 200 devin parteneri ai tentativei de record mondial! Asociația “Al 6-lea jucător” are un sponsor de nădejde alături de care dorește să intre în Cartea Recordurilor.

Faptul că unul dintre cele mai importante branduri din domeniu a decis să susțină CSU Fans Magazin 200 ne dă încredere că proiectul nostru este pe drumul cel bun!

„Unul din cei mai importanţi jucători pe piaţa naţională de profil, Casa Pariurilor, coechipier de marcă CSU, ni se alătură şi suntem fericiţi fiindcă astfel devenim mai puternici şi ne apropiem din ce în ce mai mult de ţelul nostru. Le mulţumim şi îi asigurăm că vom depune tot efortul pentru a duce planul la bun sfârşit. Pariaţi pe reuşita noastră comună, cea mai mare revistă din lume!”, a declarat Călin Găvozdea – membru al Asociației „Al 6-lra Jucător”.

„Casa Pariurilor este o companie care susține pasiunea suporterilor și tradiția sportului. Astfel că suntem mândri să fim parte a unui proiect ambițios. Baschetul, ca orice sport colectiv, înseamnă competiție, spirit de echipă, dorința de a performa și de a intra în istorie. Ne dorim să ne conectăm cu oamenii care iubesc sportul și să le oferim posibilitatea de a fi și mai informați, de a-și exprima pasiunea și de a integra cât mai benefic sportul în viața de zi cu zi. Casa Pariurilor crede în aceste valori și ne bucurăm să susținem acest proiect, alături de parteneri care privesc în aceeași direcție.” au declarant sponsorii noștri.

Primul bilet a fost emis de Casa Pariurilor în 2007. După mai bine de zece ani de activitate, 740 de agenții active în 273 de localități, Casa Pariurilor înregistrează zilnic milioane de bilete. Licențiată ONJN, platforma de pariuri sportive www.casapariurilor.ro este funcțională în online-ul românesc din 2015 și are peste 100.000 de jucători activi.

17 Responses

Leave a Reply

Speed up and optimize your PC with CCleaner

CCleaner is the number one tool for cleaning your PC.
It protects your privacy and makes your computer faster and more secure.